fbpx

Fotbollsprofil värvas till Helhet

22.03.21 | NRA Repro, Profilreklam

Helhet Group expanderar ytterligare och rekryterar Henrik Folkesson till rollen som säljare/projektledare med fokus på profil- och presentreklam. Henrik kommer närmast från VIP Profil i Umeå och påbörjade sin tjänst hos Helhet den 1:a mars.

– Jag tycker det är kul att det händer så mycket här på Helhet. Det är alltid något nytt på gång och roliga projekt att fördjupa sig i. Det gör det roligt att gå till jobbet. Jag ser fram emot att vidareutveckla och stärka vår position tillsammans med våra kunder och partners, säger Henrik.

Helhet Group har funnits sedan 2005 och har under åren erbjudit en helhetslösning inom reklam och marknadsföring. 2021 klev företagaren Martin Morin in som ny delägare i bolaget med målet att utveckla bolaget och genom att samordna resurserna säkerställa tillväxt och kundnöjdheten.

– Det är väldigt trevligt att få välkomna Henrik som en i gänget. Vi ser en positiv trend när det kommer till profilmedia och merchandise. Vårt fokus ligger i stilsäkra och miljövänliga produkter som ska användas i vardagen, säger Emma Lindh

– Genom rekryteringen av Henrik stärker vi upp vår kompetens inom försäljning och profilmedia ytterligare, avslutar Emelie Jonsson som är VD på Helhet Group.

Är du intresserad av att profilera ditt företag med profilreklam:
Ring till 090-200 89 50 eller maila henrik@helhetgroup.seemma@helhetgroup.se