Helhet förvärvar Modern Reklam

21.08.16 | NRA Repro

Helhet Group förvärvar Modern Reklam för att möta en växande efterfrågan. Siktet är inställt på att expansion och nyanställningar.

– Vi är jätteglada att vi kunnat genomföra det här. Vi ser det som ett viktigt steg i vårt arbete med att möta våra kunders behov och är helt i linje med våra visioner för nya Helhet, säger Emelie Jonsson, vd på Helhet Group

Helhet Group har funnits sedan 2005 och har under åren erbjudit en helhetslösning inom reklam och marknadsföring. Tidigare i år klev företagaren Martin Morin in som ny huvudägare i bolaget med målet att utveckla och samordna resurser för att säkerställa leverans och kvalité.

Förvärvet av Modern Reklam blev klart i augusti där Jim Waldestål numera huserar i Helhets lokaler på Lärlingsgatan, Öst-Teg. Uppköpet innebär att Helhet Group stärker upp produktionen av skyltar och dekorer.

– Det ska bli väldigt kul med nya kollegor och att vara en del av den nya satsningen som Helhet Group har påbörjat, säger Jim Waldestål, fd ägare av Modern Reklam

Det står nu även klart att Helhet Group rekryterar Gustav Sundström som främst kommer arbeta med varumärket Wrap your car Sweden AB. Ett varumärke vars målsättning är att att skapa Sverige första kedja inom fordonsfoliering. Gustav ansluter till bolaget senare i augusti.