fbpx

NRA Repro AB och Helhet Reklam går samman och bildar ett gemensamt bolag.

Vi är oerhört glada över denna affär. Fusionen är helt i linje med vår gemensamma strategi, att bli en komplett leverantör inom skylt och dekor i Norrland. Tillsammans blir vi en kraftfull aktör, säger Emelie Jonsson, vd om sammanslagningen.

Helhet Reklam har funnits sedan 2005 och har under åren erbjudit en helhetslösning inom reklam och marknadsföring. 2021 gick företagaren Martin Morin in som ny delägare i bolaget med målet att strukturera, utveckla och samordna resurser för att säkerställa tillväxt, leveranssäkerhet och god kvalité.

Genom den här affären skapar vi bättre förutsättningar att möta kunderna och framtidens behov, tillsammans ökar vår erfarenhet och kompetens. Vår styrka ligger i att kunna leverera våra tjänster hela vägen från idé till färdig produkt. Det är något som våra kunder uppskattar och som vi kommer fortsätta att utveckla, säger Martin Morin.

Skyltbolaget NRA Repro AB grundades 1956 och har varit ett ledande bolag i branschen sedan dess. I dag har företaget drygt 20 anställda och har nyligen flyttat in i nybyggda lokaler på Västerslätts industriområde.

Nu kan vi tillsammans påbörja nästa steg i bolagets utveckling, att bli ännu bättre, fortsätta vår tillväxt och inte minst bli ett riktigt stort företag, säger Mattias Adolfsson till Affärsliv24.

Nya ägargruppen består av Martin Morin, Markus Jonsson, Marcus Lindh, Emelie Jonsson samt Mattias Adolfsson. Delägarna Hans Melin och Jörgen Jonasson lämnar därmed sina åtagande i NRA from 1 september.

Sammanslagningen beskrivs som den största affären i Umeå sedan 2002 inom branschen. Det nya bolaget kommer att bedriva verksamheten i NRAs nya lokaler på Västerslätt. Fusionen innebär att bolaget främst stärker upp produktionen av skyltar och dekorer och kommer sysselsätta runt 35 personer.

Båda företagen har en bra tillväxt och tillsammans blir vi ännu starkare. Vilket namn som bolaget kommer bära presenterar vi senare i höst, säger Emelie Jonsson.

I koncernen finns även varumärkena Grann Profil, Wrap your car och Wrappit som specialiserar sig inom profilreklam, foliering, dekalkit och stenskottsskydd för bilar och skotrar.

Vill du veta mer:
Ring till 090-200 89 50 eller maila emelie@nra.se