fbpx

Fordonsdekor

Fordon är mer än bara transportmedel, de är också enormt kostnadseffektiva kommunikationskanaler och mobila reklamplatser för företag att nå potentiella kunder på. Vi hjälper våra kunder hela vägen från att ta fram designförslag till print och wrap. Vi dekorerar och folierar alla typer av fordon. Allt från små dekaler till helfolieringar.

Populära produkter

Fordonsdekor

Fordon är mer än bara transportmedel, de är också enormt kostnadseffektiva kommunikationskanaler och mobila reklamplatser för företag att nå potentiella kunder på.

Helfoliering

En helfoliering innebär att man klär hela bilen i vinyl som är en tunn plastfilm. Detta både skyddar din bil mot olika typer av skador samt förändrar utseendet efter önskemål.

Stenskottsskydd

När du köpt en ny bil finns det alltid en viss oro för stenskott eller repor i lacken. Våra vinyler som är en smuts- och vattenavvisande transparent folie. Den har dessutom en självläkande effekt vid uppvärmning.


Besök gärna vårt dotterbolag wrapyourcar.se. Wrap är ett engelskt ord som betyder ”klä in” och det är vad detta handlar om, att klä in bilar med folie. Idag har vi möjlighet att helt klä om kunders bilar, detta kallas för helfoliering eller carwrapping. 

Kontakta oss

Marcus Lindh

Projektledare / Delägare

090-10 08 17
Maila mig

Michael Schönberg

Produktionsansvarig ateljé

090-10 08 12
072-092 16 67
Maila mig

Nicklas Sundström

Designer

090-10 08 21
Maila mig

14 + 11 =