fbpx

Mässa & Event

Det gäller att synas på mässan och eventet. Att hitta wow-faktorn som sätter er monter i blickfånget är lite av en konst. Tillsammans kan vi hitta lösningar som passar just era behov. Vi erbjuder de flesta och de bästa produkterna för att du ska lyckas.

Populära produkter

Rollup

En roll-up kan användas som reklam, men det kan också hjälpa med att informera kunder, patienter eller andra besökande om nya ordningar, kampanjer eller annat viktigt som dom bör veta.

Beachflag

En Beachflagga är kanske det smidigaste och billigaste sättet att synas på avstånd. Beachflaggor ger dig mycket reklamyta för pengarna och är supersmidiga att sätta upp och ta ned.

Banderoll

Tryckta banners är perfekta för dig som vill ha maximal synlighet. Banderoller är perfekta för större reklamområden, som takhängd reklam och som en skärm på t.ex. byggnadsställningar.

Vepor

En Vepa är Perfekt att använda i butiker, på mässan eller i entréer. Hängs snyggt från taket eller längs väggar. De vanligaste sortens vepor är kanal- och aluminiumlistvepor.

Storformatsutskrifter

Då storformatsutskrifter används på många olika sätt, platser och med olika typer av upphängningar så har vi valt ut ett brett sortiment av olika format och material.

Posters & Affischer

Affischer är nog den mest enkla och flexibla trycksak vid sidan lösblad/flygblad, dock med den avgörande skillnad, att tryck av affischer kan vara väldigt stora.

Kontakta oss

Jim Waldestål

Projektledare / Skylt & Dekor

090-10 08 13
Maila mig

Marcus Lindh

Projektledare / Delägare

090-10 08 17
Maila mig

Håkan Dyberg

Försäljning / Marknad

090-10 08 11
070-643 33 77
Maila mig

1 + 4 =