fbpx

Skyltar

Skyltar med oändlig variation. Det är egentligen bara fantasin som sätter gränserna för vad vi kan tillverka när ni söker skyltar till er verksamhet Fasadskyltar, skyltsystem, neonskyltar, LED-skyltar, ljuslådor, pylonskyltar, stolpskyltar, digitala skyltar, plåtskyltar, akrylskyltar, storformat, butiksskyltar, byggskyltar, dekorer mm.

Vi hjälper dig hela vägen från idé och design till skyltlov och montage.

Produkter

Vanliga skyltar

I grund och botten är en skylt bara en skiva med tryck. Denna skiva kan vara av olika material, och den kan också ha olika tjocklekar, allt beroendes av ändamålet.

LED-skyltar

Lysrör och glödlampor i all ära. Men idag utrustas i en stor del skyltar både utomhus och inomhus med modern LED-teknik, det vill säga lysdioder som på ett mycket flexibelt sätt monteras i alla olika typer av skyltar.

Pyloner & Stolpskyltar

Pyloner och stolpskyltar är en reklamplats som är tänkt att synas på långt håll. Oftast är denna typ av skylt mycket hög 6-12 m och placeras ofta utmed vägar.

Hänvisningsskyltar

Att hjälpa besökare och kunder hitta rätt när de väl tagit sig in genom entrén ger företaget en bättre helhetsupplevelse och stärker ert varumärke ytterligare.

Figurskurna skyltar

Figurskurna skyltar är perfekta som fasadskyltar eller väggskylt så besökande kan se var du håller till. Vi skär ut bokstäverna av ditt företagsnamn, din logotyp eller en helt annan form.

Träskyltar

Våra träskyltar med egen text passar bra såväl inomhus som utomhus, och kan användas som t ex dörrskyltar, namnskyltar, företagsskyltar mm.

Kontakta oss

Mattias Adolfsson

Försäljning / Delägare

090-10 08 10
070-370 32 54
Maila mig

Jim Waldestål

Projektledare / Skylt & Dekor

090-10 08 13
Maila mig

Håkan Dyberg

Försäljning / Marknad

090-10 08 11
070-643 33 77
Maila mig

1 + 9 =