fbpx

Since 1956

Sedan 1956 har NRA varit ledande inom visuell kommunikation för skylt, profil och dekor i Umeå med omnejd. I september 2022 gick NRA ihop med reklambyrån Helhet och flyttade därefter tillsammans in i nya specialanpassade lokaler på Västerslätts industriområde. På så sätt samlades båda företagens kompetenser under samma tak.

Efter ett par månader som ett gemensamt bolag ansåg styrelsen att de behövde göra en förändring på VD-posten. De valde att rekrytera internt och valet föll på Ludvig Morin som ny VD för företaget. Han hade arbetat som säljare och projektledare på Helhet och med sin kunskap om branschen och tidigare erfarenhet av ledarskap har han en tydlig idé om hur företaget ska drivas framåt.

Idag står NRA på fyra ben; storformat och print, ateljé och fordon, verkstad samt tryckeri. Unikt för företaget är att all kompetens ryms i den 2800 kvadratmeter stora lokalen i Umeå. Från skapande idé till färdig produkt och montage på plats. Medarbetarna har mångårig erfarenhet i branschen och expertkunskaper inom såväl grafisk formgivning, skyltproduktion, fordonsdekor och tryckeri. 

Service, engagemang och trygghet 

För NRA är alla projekt viktiga, oavsett storlek. Från det första kundmötet driver vi engagerat projektet tillsammans med kunden och skapar något som vi båda kan vara stolta över. Under processen får kunden råd kring materialval, placering, färg och design av projektledare och grafiker så att de kan känna sig trygga med att resultatet blir så bra som möjligt. Oavsett önskemål lovar vi att NRA kan ta fram den bästa lösningen för våra kunder och därför är också vår slogan “Ingenting är omöjligt.”

Fokus på hållbarhet

NRA arbetar aktivt med frågor som rör miljö och hållbarhet. Det är både viktigt för oss och för våra kunder att vi kan tillhandahålla produkter och tjänster som produceras lokalt, i syfte att minska koldioxidutsläppen som orsakas av långväga transporter. Det gäller också i vårt val av leverantörer. Vi har även valt att arbeta med material som ger mindre miljöpåverkan som till exempel miljövänlig PVC-folie eller att trycka direkt på återvunnet trä.  

Under 2023 och 2024 bedriver NRA ett fokuserat arbete med ISO-certifiering. För att säkerställa att företagets verksamhet överensstämmer med ISO-standarder för kvalitet, miljö och arbetsmiljö satsar vi på utbildning för alla anställda. Målet är att företaget når de nödvändiga kvalifikationerna som dessa standarder kräver under 2024.

Vill du läsa mer om vår verksamhetspolicy?
Ladda ner den här som PDF