fbpx
Ludvig Morin VD NRA

Personliga mötet viktigt för NRA:s VD

För Ludvig Morin, VD på NRA, är mötet mellan medarbetare och kunder det som driver honom att vilja utveckla företaget.

När de två tidigare konkurrerande företagen NRA och Helhet gick samman i september 2022
blev det Ludvig Morin som fick uppdraget att foga samman de båda framgångsrika företagen under ett tak. I samband med sammanslagningen flyttade också NRA in i en specialanpassad lokal på 2800 kvadratmeter på Västerslätts industriområde. Som VD för det nya NRA känner Ludvig sig stolt över att ha dubbla kompetenser på varje position i verksamheten.

“Våra medarbetare har expertkunskaper inom såväl grafisk formgivning, skyltproduktion, fordonsdekor och tryckeri.”
Ludvig Morin, VD NRA

Ludvig Morin arbetade som säljare och projektledare på Helhet innan sammanslagningen. Han menar att det var hans kunskap om branschen, tidigare erfarenhet av ledarskap och att han har en tydlig idé om hur företaget ska drivas framåt, som gjorde att styrelsen valde honom för uppdraget.

Den första tiden som VD var intensiv men väldigt spännande, menar Ludvig. Han förklarar att det tog lite tid innan NRA:s fyra ben – storformat och print, ateljé och fordon, verkstad samt tryckeri – alla stod stadigt i lokalerna men idag när allt är på plats känns det fantastiskt, säger Ludvig.

“Det har varit mycket att ta in på kort tid men väldigt spännande.”
Ludvig Morin, VD NRA

För Ludvig handlar arbetet på NRA mycket om mötet mellan människor, både medarbetare och kunder, och han menar att det är dessa möten som driver honom att vilja utveckla företaget till att bli ännu bättre. Han ser en fortsatt stor efterfrågan på deras produkter och tjänster och vill därför inte nöja sig med att vara bäst på marknaden i Umeå utan ser även en möjlighet att expandera i framtiden. När företaget växer finns också plats för nya medarbetare och enligt Ludvig räknar de med att växa med flera nya kollegor under de kommande åren.

“Vi letar alltid nya skarpa hjärnor.”

Arbetet med miljö- och hållbarhet är också viktigt för Ludvig och under 2023 och 2024 arbetar NRA med att bli ett ISO-certifierat företag. Han menar att både NRA och deras kunder har miljökrav som de vill leva upp till och därför är målet att företaget ska nå de nödvändiga kvalifikationerna under 2024.

Kontakta Ludvig:

090-10 08 19 eller ludvig@nra.se